Romano: Mitrović kod Nejmara i SMS-a

Izvor: B92, 16.Avg.2023, 16:23

Romano: Mitrović kod Nejmara i SMS-a

Najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović karijeru će nastaviti u Al Hilalu iz Saudijske Arabije.

Tu informaciju je preneo najpoznatiji fudbalski insajder Fabricio Romano, koji je objavio da je Mitrović još u julu dogovorio sve lične uslove sa klubom, a da od tada samo čeka da njegov Fulam pruži ruku i da se transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompletira.

Po svemu sudeći do toga će doći, jer je saudijski klub navodno poslao ponudu od 46 miliona funti, koju londonski tim neće odbiti.

Podsetimo, Al Hilal je u letnjem prelaznom roku angažovao Sergeja Milinković-Savića, Kalidu Kulibalija, Rubena Neveša, Malkoma i Nejmara, a trener ovog kluba je Portugalac Žorž Žezus.

Mitrović je u Fulamu od 2018. godine, a pre toga je igrao za Partizan, Anderleht i Njukasl.

Za reprezentaciju Srbije nastupio je na 81. meču i postigao je 52 pogotka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.