Roma u problemu, Liverpul i Milan rekli - ne!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma u problemu, Liverpul i Milan rekli - ne!

"Vučica" u potrazi za drugim rešenjima.

Fudbalski klub Liverpul ne želi da pusti svog igrača Džerdana Šaćirija da ode u januarskom prelaznom roku, uprkos interesovanju Rome.

Kako je danas preneo Skaj Italija, Roma želi da dovede na pozajmicu švajcarskog fudbalera koji je propustio jučerašnju utakmicu protiv Mančester junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog povrede lista.

Roma je zainteresovana i za igrača Milana Susa, koji je takođe igrao za Liverpul, ali uprava milanskog kluba želi da ga proda, pre nego da ga pusti na pozajmicu.

Milan je zainteresovan za dogovor koji bi uključio Džengiza Undera u zamenu i možda i Huana Hesusa, kao zamene Alesiju Romanjoliju i Teu Ernandezu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.