Robin van Persi u Fenerbahčeu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robin van Persi u Fenerbahčeu

Fudbalski klub Fenerbahče potvrdio je danas da je Holanđanin Robin van Persi novi član turske ekipe.

Van Persi (31) je potpisao trogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom, a prema navodima turskih medija, on bi trebalo da zarađuje oko šest miliona evra godišnje. Ostali detalji ugovora nisu saopšteni.

Tokom karijere Van Persi je nastupao za Fejnord i Arsenal, a od 2012. godine bio je član Mančester junajteda, za koji je u prethodne tri sezone zabeležio 105 nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i postigao 58 golova.

Ovaj 31-godišnji napadač je s reprezentacijom Holandije osvojio treće mesto na Svetskom prvenstvu u Brazilu, a za nacionalni tim odigrao je 98 mečeva i postigao 49 golova, najviše u istoriji.

Turski klub je osim Van Persija u ovom prelaznom roku doveo i Nanija iz Sportinga, Simona Kjera iz Lila, Žozefa de Souzu iz Sao Paula, najboljeg strelca Turske prošle sezone Fernanda i turskog reprezentativca Senera Ozbajraklija.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.