Roben: Igrali smo strašan fudbal

Izvor: B92, 03.Okt.2013, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roben: Igrali smo strašan fudbal

Bajern je pregazio Siti 3:1, ali igra evropskog šampiona je bila ubedljivija od rezultata, što smatra i Arjen Roben.

Bavarci su tek u poslednjih 15-ak minuta dozvolili domaćinu da kreira nekoliko šansi i postigne gol, a do tog trenutka su dominirali.

"Igrali smo strašan fudbal u prvih 70 minuta. Bili smo dominantni protiv velikog evropskog tima. Nismo očekivali tako laku utakmicu", reko je Holanđanin.

Roben je postigao sjajan gol u 60. minutu nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je predriblao Matiju Nastasića.

"Ovo je kompliment za naš tim, ali očekivali smo više od Sitija. Nismo im dali nimalo prostora, pritisli smo ih skroz do golmana i nastavili da ih tučemo. Povremeno su nam davali previše prostora što smo mi odlično koristili", rekao je Roben.

Iako je podbacio ceo domaći tim, odbrana Sitija je delovala posebno loše.

"Zbog toga su šampioni. Igrali su bez napadača, sa mnogo kretanja. Delovalo je kao da imaju igrača više. Nadam se da ćemo napredovati. Pokušali smo, bilo je i umornih, ali možemo mnogo bolje. Znali smo da su veoma dobar tim i oni su to pokazali. Želim im sve najbolje", rekao je desni bek Majka Ričards koji je konačno dobio mesto u prvom timu Sitija.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Roben: Igrali smo strašan fudbal

Izvor: B92, 03.Okt.2013

Bajern je pregazio Siti 3:1, ali igra evropskog šampiona je bila ubedljivija od rezultata, što smatra i Arjen Roben...Bavarci su tek u poslednjih 15-ak minuta dozvolili domaćinu da kreira nekoliko šansi i postigne gol, a do tog trenutka su dominirali..."Igrali smo strašan fudbal u prvih 70 minuta....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.