River Plejt posle preokreta i produžetaka pobedio Boku i osvojio Kopa libertadores

Izvor: Beta, 10.Dec.2018, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

River Plejt posle preokreta i produžetaka pobedio Boku i osvojio Kopa libertadores

Fudbaleri River Plejt osvojili su Kopa libertadores, pošto su večeras posle produžetaka i preokreta u Madridu pobedili Boka Juniors sa 3:1 u drugoj utakmici finala.River je do četvrte titule Kopa libertadores došao ukupnom pobedom od 5:3.River Plejt je slavio golovima Lukasa Prata u 66, Huana Kintera u 108. i Gonsala Martinesa u 121. minutu.Boka je prethodno povela pogotkom Darija Benedeta u 44. minutu.Druga utakmica finala koja je trebalo da bude igrana pre četiri nedelje na stadionu Monumental premeštena je u Madrid odlukom Južnoameričke fudbalske konfederacije (CONMEBOL) zbog napada na autobus s fudbalera Boke Juniors.Prvo finale van Južne Amerike rešeno je tek posle nešto više od dva sata igre na stadionu Santjago Bernabeu u Madridu.Početak utakmice nije doneo mnogo uzbudjenja, River je imao više loptu u svom posedu, ali je Boka prva uspela da dodje do prednosti.Posle sjajne akcije u 44. minutu kada je Naitan Nandes kroz sredinu uposlio Benedeta, mladi napadač postigao je vodeći gol u situaciji "jedan na jedan" i doneo veliko slavlje formalnim gostima u ovom meču.Drugo poluvreme u potpunosti je pripalo Riveru koji je u 68. minutu došao do izjednačenja posle dobre akcije i proigravanja Ignasija Fernandesa s desne strane, okončao je Prato.Otišlo se u produžetke, a ...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

River nakon drame, produžetaka i preokreta do titule Kopa Libertadores

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2018

Fudbaleri River Plejta pobijedili su u dramatičnom i istorijskom finalu najvećeg rivala Boku Juniors i osvojili titulu Kopa Libertadores.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.