Rikelme: Ne vraćam se u Boku Juniors

Izvor: Kurir, 05.Jan.2013, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikelme: Ne vraćam se u Boku Juniors

Rikelme je letos odlučio da prekine igračku karijeru posle poraza Boke od Korintijansa u finalu južnoameričkog Kupa Libertadores.

BUENOS AIRES - Bivši argentinski fudbalski reprezentativac Huan Roman Rikelme rekao je danas da se neće vratiti u ekipu Boke Juniors.

"Ne mogu da promenim odluku koju sam doneo pre šest meseci. Ne vraćam se u Boku. Tačno je samo da sam razmišljao o tome zbog trenera Karlosa Bjankija. Volim ovaj klub, mnogo lepih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uspomena me vežu za njega. Boka će uvek biti moj klub, ali reč je reč", kazao je Rikelme u Buenos Airesu posle sastanka sa predsednikom Boke Danijelom Angelićijem.

Rikelme je letos odlučio da prekine igračku karijeru posle poraza Boke od Korintijansa u finalu južnoameričkog Kupa Libertadores.

Argentinski mediji špekulišu da postoji mogućnost da se Rikelme ipak vrati na teren, ali u dresu nekog od brazilskih klubova koji su pokazali interesovanje u poslednje vreme.

Rikelme ime 34 godine, a sa Bokom je osvojio tri Kupa Libertadores, pet šampionskih titula u Argentini i jedan Interkontinentalni kup.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rikelme rastužio navijače Boke

Izvor: Sportal.rs, 05.Jan.2013

Hladan tuš dočekao je navijače Boke juniors. Njihov ljubimac i legenda kluba Huan Roman Rikelme se neće vratiti u ekipu sa "Bombonjere".

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.