Riblja čorba: Neka čeka Marakana

Izvor: Večernje novosti, 07.Maj.2017, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riblja čorba: Neka čeka "Marakana"

Beogradska rok grupa “Riblja čorba” odložila je svoj koncert na stadionu “Marakana”, planiran za kraj juna, za sledeću godinu, kako bi i zvanično bio obeležen jubilej - 40 godina rada BEOGRADSKA rok grupa “Riblja čorba” odložila je svoj koncert na stadionu “Marakana”, planiran za kraj juna, za sledeću godinu. Spektakl na našem najvećem fudbalskom stadionu planiran je povodom obeležavanja jubileja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << - 40 godina rada.- Koncert nije otkazan, nego je odložen i najverovatnije ćemo na “Marakani” zasvirati idućeg leta - rekao je za naš list Miša Aleksić, bas gitarista “Čorbe”. - S obzirom na to da smo grupu zvanično osnovali 1978. u beogradskom restoranu “Šumatovac”, 2018. će se navršiti tačno četiri decenije naše karijere, a rođendan ćemo proslaviti kako i dolikuje srpskim “Roling stonsima” - svirkom na stadionu FK Crvena zvezda. Do tada ćemo objaviti i novi studijski album, 20. po redu, na kome će se naći i naš nedavno objavljeni singl “Da tebe nije”.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Riblja čorba: Neka čeka "Marakana"

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2017

Beogradska rok grupa “Riblja čorba” odložila je svoj koncert na stadionu “Marakana”, planiran za kraj juna, za sljedeću godinu. Spektakl na najvećem fudbalskom stadionu u Srbiji planiran je povodom obilježavanja jubileja - 40 godina rada...- Koncert nije otkazan, nego je odložen i najverovatnije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.