Riberi propušta finale Lige šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2010, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi propušta finale Lige šampiona

CIRIH - Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije kaznila je prvotimca Bajerna Franka Riberija sa tri utakmice neigranja u evrokupovima zbog isključenja na prvom polufinalnom duelu Lige šampiona protiv Liona.

Riberi je dobio direktni crveni karton u 37. minutu kada je, nakon što je izgubio loptu na sredini terena, pogibeljno startovao na Lisandra i nagazio ga na članak.

Reprezentativac Francuske je prvu utakmicu pauzirao u utorak u revanš utakmici protiv Liona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koju je Bajern dobio rezultatom 3:0, ali će propustiti i finale protiv boljeg iz duela Barselona - Inter, kao i prvu utakmicu u narednoj sezoni.

Bajern u roku od tri dana može da uloži žalbu na odluku Disciplinske komisije UEFA.

Predsednik minhenskog kluba Karl Hajnc Rumenige izjavio je da je start Riberija bio za žuti, a ne za crveni karton, ali nije mogao da kaže da li će se Bajern žaliti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.