Izvor: RTS, 06.Feb.2023, 18:11

Reprezentativac Novog Zelanda Marko Stamenić pojačao Zvezdu

Reprezentativac Novog Zelanda Marko Stamenić potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je fudbalski šampion Srbije.
Stamenićev ugovor sa Crvenom zvezdom će važiti od prvog jula ove godine do 30. juna 2027. Talentovani vezni fudbaler će u redove "crveno-belih" stići bez obeštećenja.

"Veoma smo zadovoljni dolaskom Stamenića. Doveli smo mladog igrača sa srpskim pasošem koji će naredne sezone biti bonus, a opet iza sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ima ogromno iskustvo igranja Lige šampiona. Reč je o velikom potencijalu i fudbaleru koji se najbolje snalazi u veznom redu, a s obzirom na njegove kvalitete, nema sumnje da će se brzo uklopiti u stil igre Crvene zvezde", rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.
Mladi fudbaler izabrao je Zvezdu kao odskočnu dasku svoje karijere.

"Izabrao je Crvenu zvezdu kao sledeću destinaciju u karijeri, a dolazi iz jednog izuzetno stabilnog kluba, što nas čini izuzetno ponosnima. Verujem da je pred Stamenićem blistava budućnost, kao i da smo njegovim dovođenjem napravili odličan posao", rekao je Mrkela, prenosi zvanični sajt kluba.
Stamenić je rođen 19. februara 2002. godine u Velingtonu. U karijeri je nosio dresove Vestern Subursa i Tim Velingtona, a 2020. je potpisao ugovor sa Kopenhageom. Stamenić je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Kegeu, a potom se vratio u Kopenhagen. On je za reprezentaciju Novog Zelanda odigrao 11 mečeva.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.