Reprezentativac Nemačke vređan na rasnoj osnovi

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2013, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentativac Nemačke vređan na rasnoj osnovi

Fudbalski savez Nemačke je pokrenuo istragu zbog navodnih rasističkih uvreda navijača na utakmicama druge lige.

Odbrambeni igrač Ingolštata Deni da Košta, koji je inače mladi reprezentativac Nemačke, rekao je da su ga navijači Minhena 1860 vređali na rasnoj osnovi.

Da Košta je istakao da su ga navijači, između ostalog, nazivali "crna svinja" i da su svaki put kada je lopta bila blizu njega oponašali majmune.

Sudija Florijan Majer je pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << preko razglasa da se prekine vređanje Da Košte, pošto mu je on rekao da to više nije prihvatljivo.

Minhen 1860 je saopštio da je identifikovao najmanje jednog posetioca koji će biti udaljen sa utakmica tog kluba.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reprezentativac Nemačke vređan na rasnoj osnovi

Izvor: Dzungla.org, 20.Avg.2013

Fudbalski savez Nemačke je pokrenuo istragu zbog navodnih rasističkih uvreda navijača na utakmicama druge lige. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.