Reprezentativac Konga potpisao za Vojvodinu

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 10:36

Reprezentativac Konga potpisao za Vojvodinu

Fudbalski klub Vojvodina objavio je da je njihov novi član postao Džonatan Bolingi (29), napadač sa velikim internacionalnim iskustvom.

Bolingi je internacionalac iz Demokratske Republike Kongo, za čiju je reprezentaciju od 2014. odigrao 34 utakmice i postigao devet golova.

On u Vošu stiže iz tajlandskog Buriram junajteda, za koji je tokom protekle dve sezone na 53 utakmice dao 26 golova.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << on je sa Buriramom osvojio čak šest trofeja, dve titule i po dva FA i Liga kupa Tajlanda.

Prethodno je imao i bogato iskustvo u Belgiji, gde je od 2017. do 2020. nastupao za Standard iz Liježa, Muskron, Antverpen i Eupen, da bi potom išao na pozajmice u turski Ankaraguču i švajcarsku Lozanu.

Bolingi je visok 190 centimetara, pokriva pozicije levog krila i centralnog napadača, i odmah će se priključiti ekipi Radoslava Bataka.

On je sa Vojvodinom potpisao ugovor na dve godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džonatan Bolingi potpisao za Vojvodinu, ugovor na dve godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2023

Napadač iz Demokratske Republike Kongo Džonatan Bolingi novi je fudbaler Vojvodine, objavio je klub na zvaničnom sajtu. Kako se navodi, 29-godišnji Bolingi potpisao je ugovor na dve godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.