Reorganizacija u Voždovcu - Mirković generalni, Damjanović sportski direktor

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reorganizacija u Voždovcu - Mirković generalni, Damjanović sportski direktor

"Zmajevi" napravili velike kadrovske promene.

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je dosadašnji generalni sekretar kluba Miloš Mirković imenovan za generalnog direktora.

Takođe, na funkciju novog sportskog direktora postavljen je Jovan Damjanović, doskorašnji direktor omladinske škole FK Voždovac.

Kako se navodi u saopštenju Voždovca, "klub je u potpunosti rešio da se osloni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na svoje proverene kadrove, te su tako i upražnjene pozicije generalnog sekretara i direktora omladinske škole, popunjene upravo sportskim radnicima koji su već nekoliko godina deo Voždovca".

Dosadašnji sekretar omladinske škole Nikola Radivojević stupio je na funkciju generalnog sekretara kluba, dok je mesto direktora omladinske škole povereno Slobodanu Živojinoviću, koji je obavljao funkciju koordinatora baze i bavio se najmlađim izdancima škole fudbala FK Voždovac.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.