Rekonstrukcija i izgradnja sportskog terena u Malom Mokrom Lugu

Izvor: Studio B, 30.Apr.2012, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija i izgradnja sportskog terena u Malom Mokrom Lugu

U Malom Mokrom Lugu, iz Mikenske ulice, u delu koji se prostire duž auto-puta, započeta je izgradnja sportskog terena za mali fudbal i košarku i obnova postojećeg dečjeg igrališta.

Novi teren za mali fudbal i košarku, sa dve konstrukcije za koševe i golove za mali fudbal, ima površinu 312 kvadrata. Završni sloj biće urađen od asfalta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << oivičen baštenskim ivičnjacima, a oko terena će biti postavljene tri betonske klupe bez naslona.

Postojeće dečje igralište površine je 56 kvadrata. Ispod dečjih rekvizita (dve klackalice, kombinovani rekvizit - kvadratna penjalica i dupla ljuljaška) postaviće se gumena podloga, a oko igrališta metalna ograda. I ono će biti oivičeno baštenskim ivičnjacima, sa četiri betonske klupe bez naslona.

Igralište i sportski teren povezani su stazom od betonskih ploča. Na delu staze predviđen je i kutak za odmor sa četiri klupe bez naslona. I plato i staze su oivičene baštenskim ivičnjacima, a na ovim površinama biće postavljeno šest đubrijera.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekonstrukcija sportskog terena u Malom Mokrom Lugu

Izvor: Kurir, 30.Apr.2012

BEOGRAD - U Malom Mokrom Lugu, iz Mikenske ulice, u delu koji se prostire duž auto-puta, započeta je izgradnja sportskog terena za mali fudbal i košarku i obnova postojećeg dečjeg igrališta...Novi teren za mali fudbal i košarku, sa dve konstrukcije za koševe i golove za mali fudbal, ima površinu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.