Rejna i Strinić novi igrači Milana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rejna i Strinić novi igrači Milana

Španski golman Pepe Rejna i hrvatski levi bek Ivan Strinić zvanično su postali novi igrači Milana, saopštio je italijanski fudbalski klub.

Rejna i Strinić stigli su na San Siro kao slobodni igrači nakon što su im istekli ugovori sa dosadašnjim klubovima Napolijem i Sampdorijom.

Rejna (35) potpisao je ugovor na dve godine, dok je 30-godišnji Strinić stavio potpis do 2021. godine.

Rejna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je karijeru počeo u Barseloni, a pre Napolija branio je za Viljareal, Liverpul i Bajern. Za reprezentaciju Španije, sa kojom je osvajao titule prvaka Evrope i sveta, zabeležio je 36 nastupa.

Strinić je prethodno igrao za Hajduk, Dnjepar i Napoli, dok je za Hrvatsku nastupio 46 puta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rejna i Strinić novi igrači Milana

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2018

Španski golman Pepe Rejna i hrvatski levi bek Ivan Strinić zvanično su postali novi igrači Milana, saopštio je italijanski fudbalski klub...Rejna i Strinić stigli su na San Siro kao slobodni igrači nakon što su im istekli ugovori sa dosadašnjim klubovima Napolijem i Sampdorijom...Rejna (35)...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.