Reina: Iguain će biti kao Maradona

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2013, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reina: Iguain će biti kao Maradona

Golman Napolija Pepe Reina rekao je da veruje da će napadač Gonzalo Iguain imati sličan efekat na taj klub kao i Dijego Maradona.
Legendarni argentinski fudbaler je predvodio Napoli do dve titule u Seriji A u periodu od 1984. do 1991. godine.
Iguain, koji je ovog leta prešao u Napoli iz Reala, navodio je Maradonu kao izvor inspiracije, a Reina je naveo da oseća da će navijači na takav način poštovati i njegovog saigrača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ovde možete da dišete fudbal, to je skoro kao religija. Bog je očigledno Maradona i biće to još mnogo godina. U mnogim restoranima u Napulju možete videti suvenire sa njegovim likom, sve, od majica do fotografija… Nadam se da to isto može da se dogodi i sa Iguainom – rekao je Reina za italijanske medije.
Reina, koji je u Napoli došao tokom leta iz Liverpula na pozajmicu, kazao je taj klub želi titulu, ali je i kao najveće konkurente istakao Romu i Juventus.
– Ideja je da se ove godine osvoji Skudeto. Juventus je aktuelni šampion, a Romi za sada ide veoma dobro – rekao je Rejna.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reina: Iguain će biti kao Maradona

Izvor: Sportal.rs, 13.Okt.2013

Golman Napolija Pepe Reina rekao je da veruje da će napadač Gonzalo Iguain imati sličan efekat na taj klub kao i Dijego Maradona. Legendarni argentinski fudbaler je predvodio Napoli do dve titule u Seriji A u periodu od 1984.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.