Fer-plej na delu u Seriji B

Izvor: B92, 06.Dec.2009, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fer-plej na delu u Seriji B

Posetioci fudbalske utakmice Askoli - Ređina imali su priliku da vide fer-plej na delu, pošto su igrači domaćeg tima namerno dozvolili protivnicima da daju gol.

Fudbaleri Askolija tako su se Ređini odužili za nesportski potez u prethodnoj akciji, kada je domaći tim i poveo sa 1:0. Ređina je na kraju slavila sa 3:1.

Sporni gol je postignut nakon što je odbrambeni igrač Redine Karlos Valdes loptu uputio ka autu kako bi mu se ukazala pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog povrede. Loptu je, ipak, pre nego što je napustila terena presreo jedan fudbaler Askolija, a zatim utrčao u kazneni prostor rivala i asistirao saigraču za gol domaće ekipe.

Igrači Ređine su žestoko protestovali, ali su se domaćini iskupili čim se igra nastavila, pošto su mirno stajali dok je Bjađo Pagano postizao izjednačujući gol.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav sportski potez igrača Askolija (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 06.Dec.2009

Posetioci utakmice druge fudbalske lige Italije između Askolija i gostujuće Ređine imali su retku priliku da vide fer plej na delu, pošto su igrači domaćeg tima namerno dozvolili protivnicima da postignu gol.

Nastavak na Sportal.rs...

Redak sportski potez igrača Askolija

Izvor: NaDlanu.com, 06.Dec.2009

ASKOLI, 6. decembra 2009. (Beta-AP) - Posetioci utakmice druge fudbalske lige Italije između Askolija i gostujuće Ređine imali su retku priliku da vide fer plej na delu, pošto su igrači domaćeg tima namerno dozvolili protivnicima da postignu gol. Fudbaleri Askolija tako su se Ređini odužili...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.