Red ispred Čaira zbog karata za meč Radničkog protiv Gzire

Izvor: juGmedia, 09.Jul.2018, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Red ispred Čaira zbog karata za meč Radničkog protiv Gzire

Fudbalski klub Radnički juče je pustio u prodaju karte za meč protiv Gzire u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i posle dužeg vremena interesovanje Nišlija za jedan fudbalski meč je toliko veliko da se ispred biletarnice Sportskog centra „Čair“ čeka u redu.

Predstavnici FK Radnički rekli su da je do sada predato 2.000 karata za utakmicu koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << igra u četvrtak, 12. jula od 21 čas. 

U Radničkom su podsetili da se karte za južnu i severnu tribinu prodaju po ceni od 400 dinara, za istočnu i zapadnu tribinu koštaju 600 dinara, a za VIP ložu 1.500 dinara.

Kapacitet niškog stadiona je nešto više od 17.000 mesta. 

Prvi protivnik niških „meraklija“ Gzira sa Malte u preliminarnoj fazi takmičenja eliminisala je Sant Juliju iz Andore.

Radnički je svoj višedecenijski san da ponovo igra u jednom evropskom kupu ostvario plasmanom na treće mesto u Superligi Srbije. 

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evropska euforija u Nišu, navijači u redovima čekaju za karte!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2018

Ispred biletarnice Sportskog centra Čair u Nišu navijači čekaju u redu za kupovinu ulaznica za utakmicu Radničkog i malteške Gzire, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope...Ulaznice su juče puštene u prodaju, a predstavnici Radničkog rekli su da je do sada prodato 2.000 karata. Utakmica se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.