Recept za domaći fudbal: Dođite na stadione, ali ponesite sa sobom i TV aparate

Izvor: Blic, 28.Sep.2013, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Recept za domaći fudbal: Dođite na stadione, ali ponesite sa sobom i TV aparate

Srpski klubovi utrkuju se u poslednje vreme sa akcijama kako bi antifudbalom zatrovane ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu, vratili na stadione. U tom smislu pokrenute su akcije tipa „Đački sever”, „Porodična tribina” i slično, koje u potpunosti podržavamo.

Naravno, niko normalan ne želi prazne stadione. Lepo je videti cele porodice i đake na tribinama, ali pre toga im treba obezbediti adekvatne uslove, bezbednost i nadasve mogućnost praćenja kvalitetnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mečeva za šta su godinama unazad uskraćeni.

U tom smislu rešenje je sledeće. Dragi navijači, opremite se dobro pri odlasku na stadione. Ponesite (po mogućnosti) TV aparate, tablete i telefone na kojim ćete moći da pratite prenose mečeva evropskih liga. Tako će svi biti zadovoljni, stadioni će biti puni, a srpski ljubitelji fudbala ostati u toku sa evropskim fudbalskim vrednostima koje nemaju mogućnost da vide na našim terenima.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Recept za domaći fudbal: Dođite na stadione, ali ponesite sa sobom i TV aparate

Izvor: Dzungla.org, 28.Sep.2013

Srpski klubovi utrkuju se u poslednje vreme sa akcijama kako bi antifudbalom zatrovane ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu, vratili na stadione. U tom smislu pokrenute su akcije tipa „Đački sever”, „Porodična tribina” i slično, koje u potpunosti podržavamo.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.