Realu definitivno zatvorena vrata, ko će sada biti prva meta?!

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realu definitivno zatvorena vrata, ko će sada biti prva meta?!

Kratko i jasno.

Fudbalski klub Bajern Minhen ni po koju cenu neće na leto pustiti Roberta Levandovskog, potvrdio je i trener Jup Hajnkes.

Kao što je nedavno naglasio Karl-Hajnc Rumenige, to je i danas na konferenciji podvukao trener Bajerna.



"Rumenige je već rekao potpuno jasno - Real Madrid nema nikakve šanse da dovede Roberta Levandovskog"
, naglasio je opet Hajnkes i stavio tačku na ovu priču.

E sada, poznato je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da Bajern ima oduvek ovakav čvrst stav i da zaista drži do njih, međutim, u fudbalu se nikada ne zna i sigurno će ovde biti još ataka Florentina Pereza.

Bajern je odlučan i zbog toga što u klubu znaju da ne postoji jeftina zamena za Poljaka, a poznato je da oni ne bacaju pare i da nikada ne preplaćuju kao na primer - Real, PSŽ, Siti, Barselona.

Real će ipak morati da ima spreman i plan B, ukoliko Bajern zaista ne popusti, džaba Levandovskom i što je angažovao Pinija Zahavija...a stare mete su i dalje Hari Kejn, Mauro Ikardi...

Jupp on @lewy_official's future: "Karl-Heinz Rummenigge has already made this clear: Real Madrid have absolutely no chance of acquiring Robert." #SFCFCB #FCBayern pic.twitter.com/L9OTScBdhb

— FC Bayern English (@FCBayernEN) April 2, 2018
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.