Real spreman da plati 70 miliona funti za Suareza

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jan.2014, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real spreman da plati 70 miliona funti za Suareza

Španski fudbalski klub Real Madrid je spreman da plati klauzulu od 70 miliona funti za napadača Liverpula Luisa Suareza, preneli su danas španski mediji.

 Luis Suarez

 

On je tokom leta u više navrata izrazio želju da napusti Enfild, pošto želi da igra u Ligi šampiona, a sa engleskim klubom to nije bio u prilici. 

 

Ekipa Brendana Rodžersa je ove sezone dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << počela u prvenstvu i bori se za mesto u najelitnijem evropskom takmičenju, ali možda ni to neće biti dovoljno da Urugvajac ostane u klubu. 

 

Suarez je nedavno potpisao novi ugovor sa Liverpulom, kojim dobija nedeljnu platu od 200.000 funti. U sklopu ugovora nalazi se klauzula od 70 miliona funti, koliko će morati da plati klub koji želi da dovede Suareza.

 

List Miror je naveo da su čelnici Liverpula prvo odredili 100 miliona funti, ali da im je rečeno da je to preterano i da je tek posle kompromisnog rešenja Suarez potpisao ugovor. 

 

Real je poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka za rekordan transfer od 100 miliona evra doveo napadača Totenhema Gereta Bejla.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.