Real se žali na suspenziju zbog Šta je ovo, je*ote? VIDEO

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 20:38

Real se žali na suspenziju zbog "Šta je ovo, je*ote?" VIDEO

Fudbalski klub Real Madrid planira da uloži žalbu na crveni karton koji je dobio Džud Belingem protiv Valensije.

Engleski veznjak je bio jako ljut na sudiju Hesusa Hila Mansana, koji je svirao kraj utakmice (2:2), iako je u tom trenutku Real postizao pobedonosni gol.

Belingem je pogodio glavom, arbitar je poništio pogodak, nakon čega su ga gostujući igrači okružili i tom prilikom oštro protestovali u neverici.

"Ovo je je**ni gol, lopta je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila u vazduhu. Šta je ovo, je*ote", rekao je Belingem tom prilikom, zbog čega je i "pocrveneo".

Real se nada da će suspenzija biti ukinuta Belingemu, baš kao i njegovom zemljaku Mejsonu Grinvudu, prvotimcu Hetafea, koji je zbog sličnog istupa dobio crveni karton u januaru protiv Rajo Valjekana.

Grinvudu je naknadno poništen crveni karton jer se pokazalo da je psovka bila u afektu i nije bila usmerena glavnom sudiji.

"Nije uvredio sudiju. Bio je pun poštovanja. Govorio je na engleskom i rekao samo: 'Bio je je*eni gol'", rekao je Karlo Ančeloti posle meča.

Belingem je trenutno najbolji strelac LaLige sa 16 golova na 22 meča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.