Real ozbiljno zagrizao za Lukasa Limu

Izvor: B92, 19.Nov.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ozbiljno zagrizao za Lukasa Limu

Brazilski fudbalski reprezentativac Lukas Lima želja je Real Madrida, čiji su ga čelnici uživo gledali na utakmici sa Peruom, preneli su španski mediji.

Ovaj 25-godišnji plejmejker brazilskog Santosa se smatra jednim od najboljih igrača trenutno u Južnoj Americi.

Njega je na susretu sa Peruom gledao skaut Reala Džunior Kalafat, koji je rekao da se pre duela sreo sa nekadašnjim igračem madridskog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kakom.

Kalafat nije mogao mnogo da vidi pošto je Lima tek pred kraj utakmice zamenio Daglasa Kostu.

Problem pri Liminom prelasku u Real, prema pisanju lista As, mogao bi da predstavlja njegov ugovor, s obzirom na to da je Lima samo u 10 odsto vlasništva Santosa, dok je ostatak ugovora u vlasništvu investicionih fondova.

Santos je već odbijao ponude za Limu i saopštio je da neće pristati da ga proda za manje od 60 miliona evra stranom klubu, a ugovor mu ističe u januaru 2018.

Lima je do sada odigrao 62 utakmice za Santos, čiji je najbolji igrač, dok je za reprezentaciju Brazila nastupio pet puta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.