Real mora da se olakša za 200 miliona evra

Izvor: B92, 10.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real mora da se "olakša" za 200 miliona evra

Fudbalski klub Real Madrid će do kraja sezone morati da zaradi 200 mliona evra na transferima igrača.

To tvrdi španska Marka.

Real je letos doveo nekoliko izvanrednih, ali skupih igrača, kao što su Eden Azar, Luka Jović, Eder Militao, Rodrigo i Ferlan Mendi.

Klub je napustilo nekoliko fudbalera (Markos Ljorente, Kejlor Navas, Mateo Kovačić, Teo Ernandes), ali to nije bilo dovoljno da se pokrije minus.

"Kraljevski klub" je potrošio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogo više nego što je zaradio i, kako se navodi, postoji doza zabrinutosti zbog potencijalne kazne LaLige ili UEFA.

Najbliži odlasku sa Santjago Bernabeua trenutno su Hames Rodriges i Garet Bejl, ali i dalje nema konkretnih dogovora ni sa jednim klubom.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.