Real dovodi Aršavina za 40 miliona evra?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real dovodi Aršavina za 40 miliona evra?

MADRID - Ruski fudbalski reprezentativac, najbljii igrač Zenita iz Sankt Petersburga Aršavin od januara nosiće dres najtrofejnijeg evropskog kluba, prvaka Španije Real Madrida, objavili su danas mediji na Iberijskom poluostrvu.

Španski sportski dnevnici "Marka", "As" i "Diario Sport" prenose da je Uprava "kraljevskog" kluba već završila posao sa 27. godišnjim fudbalerom i da će Aršavin do kraja sezone igrati na pozajmici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a da će nakon toga potpisati višegodišnji ugovor.

Aršavin je već nekoliko puta najavio da namerava da napusti Zenit i da u novom nacionalnom prvenstvu sigurno neće igrati u timu iz Sankt Petersburga.

Real Madrid je, tvrde španski novinari, spreman da plati čak 40 miliona evra za transfer Aršavina, koji je u prošloj sezoni bio najzaslužniji za trijumf Zenita u Kupu UEFA i odličan nastup reprezentacije na prvenstvu Evrope u Austriji i Švajcarskoj.

Ogromno interesovanje za Aršavina osim Real Madrida pokazali su i engleski Totenhem i nemački Bajern Minhen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.