Real Sosijedad uskoro počinje sa treninzima

Izvor: B92, 11.Apr.2020, 23:14

Real Sosijedad uskoro počinje sa treninzima

Španski fudbalski klub Real Sosijedad najavio je da će uskoro početi sa treninzima.

Tim iz San Sebastijana je sproveo određene mere i dobio odobrenje vlasti i zdravstvenih organizacija za sprovođenje treninga.

Kako su iz Real Sosijedada naveli, sredinom sledeće nedelje bi treninzi mogli da počnu, ukoliko sve prođe kako treba.

Kako pišu španski mediji, mere koje će se sprovesti biće jako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slične onima koje možemo videti u nemačkoj Bundesligi.

Igrači će raditi u gupama od po dva ili tri fudbalera, koristiće različite terene i različite svlačionice i održavaće najmanje dva metra odstojanja i tuširanja neće biti.

Takođe, igrači i treneri Real Sosijedada biće češće tesitrani.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LOŠE VESTI STIGLE U REAL: Vlast im je OVO ipak ZABRANILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2020, 15:44

Taman smo se ponadali kad ono....Španski fudbalski prvoligaš Real Sosijedad objavio je da će ovih dana početi sa individualnim treninzima u svom centru San Sebastijanu kako bi se što bolje pripremili za mogući nastavak sezone, ipak danas je stigla vest da do toga neće doći, jer su do daljeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.