Real Madrid: Kurtoa nije anksiozan

Izvor: RTS, 04.Okt.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real Madrid: Kurtoa nije anksiozan

Fudbalski klub Rael Mardid oglasio se saopštenjem povodom pisanja španskih medija da je golman Tibo Kurtoa anksiozan. Kraljevski klub saopštio je da Kurtoa nije anksiozan, već da je na utakmici protiv Briža u Ligi šampiona imao problema sa upalom želudca i creva.
"Našem igraču nije dijagnostikovan nikakav vid anksioznosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i te informacije su lažne. Kurtoa je imao akutni gastroenteritis koji je uzrokovao dehidrataciju, zbog čega nije mogao da završi meč protiv Briža. On odličcno reaguje na terapiju i tretman", navodi se u saopštenju "kraljevskog kluba".

Da podestimo, Belgijanac je zamenjen na poluvremenu utakmice kada je Briž vodio sa 2:0, a do kraja susreta Real je uspeo da izjednači na 2:2.
Nakon završetka susreta iz madridskog kluba rekli su da je zamenjen zbog problema sa stomakom, dok su mediji u Španiji pokrenuli spekulacije da je Belgijanac anksiozaan.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Kurtoa ima psihičkih problema; Real: Nema, muči ga želudac

Izvor: B92, 04.Okt.2019

Fudbalski klub Rael Mardid oglasio se saopštenjem povodom pisanja španskih medija da golman Tibo Kurtoa ima psihičkih problema..."Kraljevski" klub saopštio je da Kurtoa nije anksiozan, već da je na utakmici protiv Klub Briža u Ligi šampiona imao problema sa upalom želudca i creva..."Našem igraču...

Nastavak na B92...

Real Madrid: Kurtoa nije anksiozan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2019, 07:25

Fudbalski klub Real Madrid oglasio se saopštenjem povodom pisanja španskih medija da je golman Tibo Kurtoa anksiozan...Kraljevski klub saopštio je da Kurtoa nije anksiozan, već da je na utakmici protiv Briža u Ligi šampiona imao problema sa upalom želudca i creva..."Našem igraču nije dijagnostikovan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.