Razočarani smo – moramo da pobedimo Australiju

Izvor: B92, 27.Nov.2022, 00:17

"Razočarani smo – moramo da pobedimo Australiju"

Selektor fudbalske reprezentacije Danske Kasper Hjulmand rekao je da je njegova ekipa protiv Francuske bila blizu dobrog rezultata.

On je dodao da u fudbalu detalji odlučuju i da jedva čeka utakmicu protiv Australije, koja će odlučiti o plasmanu u osminu finala Svetskog prvenstva.

"Bili smo blizu dobrog rezultata, posle tog brzog izjednačujućeg gola. Posle toga imali smo dve šanse, imala je i Francuska, ali su oni na kraju pobedili i mi smo veoma razočarani. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jedva čekamo da igramo u sredu (protiv Australije), pokušaćemo da se vratimo na pravi put. Moramo da pobedimo u poslednjoj utakmici u grupi", rekao je Hjulmand na konferenciji za novinare.

Danska je izgubila od Francuske sa 2:1, u drugom kolu grupe D na Svetskom prvenstvu u Kataru. Aktuelni šampion Francuska je već u osmini finala sa šest bodova, Australija ima tri boda, a Danska i Tunis po bod.

"Imamo dobar tim, dobre napadače, dobre igrače na svim pozicijama. U fudbalu je mnogo toga u detaljima. Ponekad ide na vašu stranu, a ponekad na drugu. Ovo je bio tesan meč. Francuska je imala više šansi od nas", dodao je danski selektor.

Oba gola za Francusku danas je postigao Kilijan Mbape, a novinari su pitali selektora da li je Mbape najbolji napadač na svetu.

"Ne volim da ocenjujem igrače, najbolji, drugi... On je fantastičan igrač, ali ne volim da rangiram", rekao je Hjulmand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selektor Danske “U fudbalu ponekad detalji odlučuju“

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Nov.2022

Selektor fudbalske reprezentacije Danske Kasper Hjulmand izjavio je nakon poraza od Francuske (2:1) da je njegova ekipa bila blizu dobrog rezultata, ali da u fudbalu detalji odlučuju.. “Bili smo blizu dobrog rezultata, posle tog brzog izjednačujućeg gola. Posle toga imali smo dve šanse, imala...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.