Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2016, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasplet u grupi B, Ostrvljani ili Sloveni?

Poslije mečeva Engleska-Slovačka i Vels-Rusija znaće se konačan plasman u grupi B. Englezi žele pobjedu i prvo mjesto u grupi, Rusi moraju da pokažu da umiju da igraju fudbal.

Engleska je preokretom protiv Velsa (2:1) gotovo obezbijedila plaman u osminu finala takmičenja, ali želja "Albiona" je i prvo mjesto u grupi.

Izabranici Roja Hodžsona do njega će doći ukoliko ostanu neporaženi protiv Slovačke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ali i ukoliko Vels ne savlada Rusiju.

Slovačka je, poslije lošeg otvaranja Šampionata i poraza od Velsa, zaigrala na nivou i savladala Rusiju, pa i oni očekuju bar bod u duelu sa Engleskom.

Vels se bori za treće mjesto u grupi, a uz malo sreće tj. pobjedu nad Rusijom, mogu i do prvog mjesta u grupi B.

Rusija je u najtežoj situaciji od četiri ekipe, pošto je u prva dva meča osvojila samo jedan bod (kasno izjednačenje protiv Engleske 1:1).

Ipak, i Rusija ima svoje šanse, pošto bi se eventualnim trijumfom nad Velsom u potpunosti vratili u igru za plasman u osminu finala.

Bez obzira na konačan raspored u grupi B, trećeplasirani tim će morati da sačeka kraj grupnog dijela takmičenja, pošto u narednu fazu idu četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.