Ramos želi da se vrati u Sevilju

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 22:45

Ramos želi da se vrati u Sevilju

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Španije Serhio Ramos želi da nastavi karijeru u Sevilji, prenosi španski sajt Kadena Ser.

Ramos (37) je prethodne dve sezone igrao za Pari Sen Žermen, a španski fudbaler je odbio da produži ugovor sa šampionom Francuske.

On nije hteo da prihvati ponude klubova iz Saudijske Arabije, već želi da se vrati u Sevilju u kojoj je počeo igračku karijeru.

Međutim, španski mediji navode da Sevilji nije prioritet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << angažovanje Ramosa, pošto aktuelni osvajač Lige Evrope želi da stvori mladi tim.

Sevilja ne može finansijski da odgovor na platu koju zahteva Ramos, ali je iskusni fudbaler poručio čelnicima kluba da mu zarada nije prioritet.

Ramos je igrao za Sevilju od 1996. do 2005. godine, a potom je 16 sezona nastupao za Real.

Za reprezentaciju Španije odigrao je 180 mečeva i postigao je 23 gola.

Sevilja je prošle sezone zauzela 12. mesto u La Ligi, ali će igrati u Ligi šampiona, pošto je osvojila Ligu Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.