Rajs: Ućutkali smo kritičare

Izvor: B92, 05.Dec.2022, 16:19

Rajs: Ućutkali smo kritičare

Fudbalski reprezentativac Engleske Deklan Rajs rekao je da je njegova ekipa "ućutkala" svoje kritičare dobrim igrama na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Mislim da ne dobijamo zasluge koje zaslužujemo svojim nastupima", rekao je 23-godišnji Rajs, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Engleska je lako slavila protiv Senegala sa 3:0 i plasirala se u četvrtfinale >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Svetskog prvenstva gde će igrati protiv aktuelnih svetskih šampiona, reprezentacije Francuske.

"Ako pogledate druge timove, poput Holandije ili Argentine, njihove pobede se nazivaju majstorijama... Kod nas uvek nešto negativno", rekao je Rajs.

"Poslednjih nekoliko naših utakmica je bilo besprekorno. Mislim da bi sada ostale zemlje trebalo da počnu da se plaše nas, jer smo sjajan tim", dodao je vezista Vest Hema.

Engleska je postigla 12 golova na četiri utakmice u Kataru, a svoju mrežu je sačuvala na poslednja tri meča.



"Pre turnira je bilo mnogo priča da ne postižemo dovoljno golova. I te kritike smo ućutkali"
, rekao je Rajs.

Meč četvrtfinala Svetskog prvenstva između Engleske i Francuske na programu je u subotu, a Rajs je istakao da njegova ekipa nema čega da se plaši.



"To su utakmice koje želimo da igramo. Dolaze samo jednom. Engleska protiv Francuske, četvrfinale - ne postoji ništa veće od toga. Želimo da prođemo dalje",
rekao je Rajs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.