Rajola dovodi norveško čudo na Old Traford?!

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2019, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajola dovodi norveško čudo na "Old Traford"?!

Solskjer je već imao prilike da se uveri u karakteristike napadača.

Erling Haland je sinoć zadivio fudbalsku Evropu, ponovio je podvig Vejna Runija i uspeo da postigne het-trik u elitnom takmičenju. Sinoć je u dresu Salcburga bombardovao gol belgijskog Genka, na kraju je klub iz Austrije slavio sa 6:2.

Naravno odmah su usledila pitanja gde će mladi Norvežanin nastaviti dalje svoju karijeru, najbolje šanse se daju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester Junajtedu zbog par razloga.

Solskjer je već sarađivao sa tinejdžerom, Haland je nastupao u Moldeu pod patronatom sadašnjeg glavnog trenera "crvenih đavola". Sam Solskjer je pohvalio partiju nekadašnjeg pulena, ali nije odgovorio da li je devetnaestogodišnjak na listi potencijalnih pojačanja.

Drugi razlog je Mino Rajola! Poznati fudbalski agent predstavlja mladog Norvežanina, na "Old Trafordu" ima par svojih klijenata poput Pogbe i donedavno dvojac Lukaku - Sančez tako da Italijan ima dobre veze sa engleskim klubom.

I naravno treći razlog, Junajtedu očajnički treba klasična devetka posle odlaska Lukakua. Rašford još uvek nije pokazao da je zreo za takvu ulogu, Englezu izgleda  više prija pozicija na krilu sa Marsijalom. Neverovatni Norvežanin je ove sezone zabeležio devet nastupa za Salcburg, postigao je neverovatnih sedamnaest golova.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.