Rajković: Tužno veče...

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković: Tužno veče...

Golman Crvene zvezde očekivano nije bio raspoložen za priču posle poraza od Kairata

(Od specijalnog izveštača iz Kazahstana)

Jedan od retkih koji je dobio prelaznu ocenu u dvomeču sa Kairatom. Ali fudbal je kolektivna igra i šta vrede sve odbrane Predragu Rajkoviću kada je njegova Crvena zvezda dobila lekciju iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbalske igre.

"Tužno veče za nas. Očekivali smo više, ali primili smo gol u nezgodnom trenutku", bile su prve impresije 20-godišnjeg golmana, kojeg je porozna odbrana često ostavljala na vetrometini.

"Skupili smo se tek nedavno... A Kairat je dugo u prvenstvu. Sada nama preostaje samo da se pripremo za ligaške izazove".

Rajkovićevo raspoloženje nije mogla da popravi ni izjava trenera Kairata Vladimira Vajsa, koji je lokalnim novinarima poručio da upamte ime Zvezdinog golmana, jer uskoro će biti najbolji u Evropi.

"Slaba uteha, ali hvala mu. Meni ostaje samo da nastavim da radim", skromno je komentarisao Rajković.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.