Izvor: Glas javnosti, 01.Feb.2010, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafa ostaje i zove Laneta

Mančester junajted se odrekao Bambija, ali Liverpul po svaku cenu hoće Laneta. Samo nekoliko dana pošto je srpski fudbalski reprezentativac Milan Jovanović odbio ponudu Liverpula da se preseli u Englesku u zimskom prelaznom roku, menadžer "crvenih" Rafael Benitez poručio mu je da su mu vrata i dalje otvorena. Španac je rekao da prati igrače koje želi na leto i podsetio da ima ugovor do 2014. sa Liverpulom.

Dan pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je većina medija objavila da je Benitez pristao da na kraju sezone ode u Juventus, on je navodno izjavio da je njegov cilj da ostane na "Enfildu" i preneo poruku Milanu Jovanoviću.

- Svi igrači koji žele da dođu na "Enfild" znaju da ja imam ugovor na još četiri godine. Naravno da hoću da ostanem ovde i da pobeđujem. Pratim igrače koje želimo da dovedemo na leto - izjavio je Španac.

On je dodao da će se boriti do kraja.

- Ne odustajem, nisam razočaran, čeka nas veliki posao, još je dosta izazova pred Liverpulom. Boriću se do poslednjeg dana - rekao je Benitez.

Milan Jovanović obrazložio je svoju odluku činjenicom da ne veruje da će Benitez ostati na klupi Liverpula zbog bojazni da će Španac dobiti otkaz posle serije slabih rezultata ove sezone.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benitez ima poruku za Laneta

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2010, 13:33

Španac rekao da prati igrače koje želi na leto i podsetio da ima ugovor do 2014. sa Liverpulom.

Nastavak na Sportske.net...

Liverpul baš "zagrizao" za Laneta!

Izvor: Sportal.rs, 01.Feb.2010

Mančester junajted se odrekao Bambija, ali Liverpul po svaku cenu hoće Laneta. Samo nekoliko dana pošto je srpski fudbalski reprezentativac Milan Jovanović odbio ponudu Liverpula da se preseli u Englesku u zimskom prelaznom roku, menadžer crvenih Rafael Benitez poručio mu je da su mu vrata i dalje...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.