Radović: Partizan je bio i ostao opcija broj jedan

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2011, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radović: Partizan je bio i ostao opcija broj jedan

Pobednik Kupa Poljske fudbalskim vatrometom golova završio je prvenstvo. Za spektakl u poslednjem meču šampionata pobrinuo se Miroslav Radović – postigao je tri gola i jedan namestio za oproštaj od navijača: Legija – Polonija 4:0. Poljaci su bili nadahnuti – na oficijelnom sajtu kluba osvanuo je naslov – „Koncert Radovića, Legija na podijumu”
- Bilo je lepo. Meni posebno jer sam imao utisak da mogu da uradim sa loptom sve što sam želeo – objasnio nam je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << najbolji fudbaler Legije u telefonskom razgovoru...
Ako ovog leta napusti poljski fudbal navijačima Legije Radović će ostati u najlepšim uspomenama:
Mislim da ih nisam razočarao. Istina je da se ne dešava tako često u Poljskoj da neko da tri gola i asistira za četvrti... Lepši završetak sezone zaista nisam mogao da poželim.
Pominjanje Partizana asocira na, već dve godine aktuelnu priču koja se proteže za vreme prelaznog roka – mogućnost povratka u Humsku 1.
- Znam da se priča i piše, ali ničeg konkretnog trenutno nema od toga. Partizan je bio i ostao za mene opcija broj jedan. Ugovor sa Legijom ističe mi za godinu dana, tako da je svašta moguće i ovog leta – zaključio je dobro raspoloženi Miroslav Radović.

Odbio poziv Poljske, a Srbije nije dočekao...
Pre tri godine Miroslav Radović imao je priliku da obuče dres reprezentacije Poljske! Odbio je nadajući se reprezentativnom Srbije!
- Trudim se da ne razmišljam o tome, što se mene tiče bitno mi je da igram što bolje znam, ako me se sete, sete – objasnio je...
U međuvremenu, s obzirom da je iz Rogatice, mogao je da zaigra i za BiH, ali je i tu priča bila slična...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.