Radosavljević: Fudbaleri Srbije igraju sa osmehom na licu

Izvor: VOA, 24.Nov.2022, 02:23

Radosavljević: Fudbaleri Srbije igraju sa osmehom na licu

“Srbija može da se plasira među osam najboljih reprezentacija sveta”, ocenio je u razgovoru za Glas Amerike Predrag Radosavljević Preki, srpsko-američka fudbalska legenda, dugododišnji reprezentativac Sjedinjenih Država i član Kuće slavnih profesionalnih fudbalera. Radosavljević, koji je podjednako uspešno godinama igrao i mali fudbal, usudio se da prognozira rezultat prve utakmice koju Srbija na Svetskom prvenstvu u Kataru igra protiv Brazila, petostrukog šampiona i jedine reprezentacije koja je nastupila na svakom od 22 završna turnira.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Fudbaleri Srbije igraju večeras protiv Brazila na Svetskom prvenstvu

Izvor: Beta, 24.Nov.2022

Fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras protiv Brazila, utakmicu prvog kola Grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.Utakmica na stadionu Lusail počinje u 20 časova.Srbija će pod tim imenom treći put igrati na Svetskom prvenstvu, a ukupno 13. put ako računamo i nastupe u sklopu jugoslovenskih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.