Antić ostaje selektor

Izvor: Studio B, 19.Avg.2010, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić ostaje selektor

Fudbalsku reprezentaciju Srbije i dalje će sa klupe predvoditi selektor Radomir Antić, saopšteno je posle današnje sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Predsednik FSS-a Tomislav Karadžić na konferenciji za novinare je rekao da je Antić pristao da mu se neto plata od 100.000 evra mesečno smanji za oko 50 odsto, što je bio uslov Izvršnog odbora.

Antić će tako predvoditi "orlove" i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << mada još nije poznato ko će ga menjati na prve četiri utakmice na kojima neće moći da vodi tim sa klupe zbog suspenzije Svetske fudbalske federacije (FIFA).

Odluku o zameniku, prema rečima Karadžića, treba da donese upravo Antić.
Pogledaj vesti o: Radomir Antić

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS: Radomir Antić ostaje selektor

Izvor: B92, 19.Avg.2010

Fudbalsku reprezentaciju Srbije i dalje će sa klupe predvoditi Radomir Antić, saopšteno je posle sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije...Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je da je Antić pristao da mu se neto plata od 100.000 evra mesečno smanji za oko 50 odsto, što je bio uslov...

Nastavak na B92...

Radomir Antić ostaje selektor

Izvor: 24sata, 19.Avg.2010

Nakon više od dva sata čekanja na odluku, IO FSS predsednik Tomislav Karadžić je konačno saopštio da će "orlove" i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine predvoditi dosadašnji selektor.

Nastavak na 24sata...

ANTIĆ OSTAJE SELEKTOR FUDBALERA SRBIJE

Izvor: Kurir, 19.Avg.2010

BEOGRAD - Fudbalsku reprezentaciju Srbije i dalje će sa klupe predvoditi selektor Radomir Antić, saopšteno je posle današnje sednice Izvršnog odbora Fudbalskog..BEOGRAD - Fudbalsku reprezentaciju Srbije i dalje će sa klupe predvoditi selektor Radomir Antić, saopšteno je posle današnje sednice...

Nastavak na Kurir...

Karadžić: Antić ima punu podršku Saveza!

Izvor: TimockeVesti.net, 19.Avg.2010

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je na konferenciji za medije u hotelu "Hajata" nakon sastanka Izvršnog odbora FSS da selektor Radomir Antić ima punu podršku Saveza.....Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo tekst na izvornoj Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Antiću 50.000 evra i pomoćnik

Izvor: 24sata, 20.Avg.2010, 02:41

Kompromis sa Savezom omogućio je Antiću da predvodi „orlove“ u kvalifikacijama za EP 2012, i pored suspenzije sa četiri meča, koji su bili rak rana u očima predsednika Tomislava Karadžića.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.