Radoja: Hoću odmah da igram u Selti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radoja: Hoću odmah da igram u Selti

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije i dosadašnji član Vojvodine Nemanja Radoja potpisao je danas petogodišnji ugovor sa španskim prvoligašem Seltom.

"Veoma sam srećan. Jutros sam upoznao saigrače i prvi utisci su sjajni. Fizički sam potpuno spreman, jer je šampionat u Srbiji počeo prošlog vikenda. Nadam se da ću se izboriti za šansu sa igram od prvog minuta", rekao je Radoja na konferenciji za novinare u Vigu.

Potpredsednik kluba iz Viga Peter Posada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zahvalio je Radoji što je izabrao baš Seltu. Sportski direktor Selte istakao je da će Radoja ekipi Selte doneti kvalitet na sredini terena.

Srpski fudbaler će u novom klubu nositi dres sa brojem šest.

Radoja je od 2011. godine bio član novosadske Vojvodine, a za mladu selekciju Srbije do sada je odigrao dve utakmice.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radoja potpisao za Seltu: Spreman sam za Primeru

Izvor: Blic, 12.Avg.2014

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije i dosadašnji igrač Vojvodine Nemanja Radoja potpisao je petogodišnji ugovor sa Seltom..."Veoma sam srećan. Jutros sam upoznao saigrače i prvi utisci su za desetku. Fizički sam potpuno spreman, jer je šampionat u Srbiji počeo prošlog vikenda. Nadam se da...

Nastavak na Blic...

Radoja: Hoću odmah da igram u Selti

Izvor: Press, 12.Avg.2014

"Veoma sam srećan. Jutros sam upoznao saigrače i prvi utisci su sjajni. Fizički sam potpuno spreman, jer je šampionat u Srbiji počeo prošlog vikenda. Nadam se da ću se izboriti za šansu sa igram od prvog minuta", rekao je Radoja na konferenciji za novinare u Vigu... Potpredsednik kluba iz...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.