Radnik pobedio oslabljeni Spartak

Izvor: JužneVesti.com, 24.Apr.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik pobedio oslabljeni Spartak

Doputovavši u Surdulicu bez najboljih strelaca i najiskusnijih igrača, koji su odsustvovali zbog kartona, povreda i premora, kako je na konferenciji objasnio trener Spartaka, Subotičani su značajno smanjili sebi šanse protiv Radnika, u 2. kolu plej-auta fudbalske Superlige, pa su izgubili rezultatom 3:0.

Na početku meča domaći fudbaleri su delovali izgubljeno, što su igrači Spartaka iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i napadali sa svih strana, ali bez uspeha. Surduličani su prvi pogodak postigli iz prekida, nakon kornera, kada je lopta pala na Miloša Milovanovića, a njegov volej završio je u golu.

U drugom poluvremenu viđena su još dva pogotka. Prvo se Nikola Radović probio, bio brži od protivničkih igrača i šutirao u ugao gola Spartaka za 2:0. I poslednji pogodak desio se iz kornera, kada se Miloš Trifunović našao na pravom mestu i glavom iznenadio golmana Bojana Jovića, koji je ostao bez reakcije.

Radnik je pobegao iz zone gde je opstanak u Superligi ugrožen i sada su na 3. mestu plej-auta, pa će naredne utakmice moći da dočekaju mnogo mirniji. Sledećeg vikenda gostovaće Radu, koji je zabeležio 2 poraza u isto toliko mečeva.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.