Radničkom blokiran račun, a sledi i tužba Tiketlajna

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radničkom blokiran račun, a sledi i tužba Tiketlajna

Fudbalski klub Radnički polako izlazi iz rezultatske krize. Nakon turbulentnog početka sezone, u klubu sa Čaira nadaju se boljim rezultatima u nastavku sezone. „Realu sa Nišave“ van terena ipak ne cvetaju ruže, račun kluba ponovo je u blokadi. To ipak nije najveći problem za klub sa Čaira.

Pored sedmodnevne blokade računa kluba, ovog puta na iznos od 2,558,060.31 dinara. Klub se suočava i sa tužbom Austrijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << „Tiketlajna“ koji je bio zadužen za distribuciju i štampanje karata za mečeve Radničkog na „Čairu“. Predsednik Radničkog obavestio je početkom avgusta medije da je ugovor sa ovom kompanijom raskinut, te da je sa TON-om (Turističkom organizacijom Niš) potpisan novi, mnogo povoljniji ugovor za niški klub.

- Ovim putem želimo da obavestimo javnost da je pravni tim naše kompanije u Srbiji, u saradnji sa zastupnicima iz Beča pred Privrednim sudom u Beogradu pokrenuo postupak protiv FK Radnički  Niš zbog neosnovanog, prevremenog raskida Ugovora o poslovnoj saradnji i naknade izgubljene dobiti našeg Preduzeća. O ishodu ovog spora ćemo Vas uredno obavestiti i nadamo se da će tendeciozna i negativna kampanja koju je klub vodio prestati, i da će preduzeće nastaviti normalno poslovanje i ostvarivati kao i do sada dobre poslovne rezulatate na radost svih korisnika naših usluga i servisa. – navodi se na sajtu „Tiketlajna“

Predsednik Radničkog Vidak Perović rekao je da je ugovor sa „Tiketlajnom“ bio nepovoljan po klub, takođe je dodao da očekuje da blokada bude skinuta sa računa kluba u narednoj nedelji.

- Dogovor sa Tiketlajnom, postignut je pre mog mandata. Saradnja sa njima bila je nepovoljna po klub. Radnički može da pobedi u sporu sa „Tiketlajnom“. Što se blokade računa tiče, naredne nedelje se očekuje priliv sredstava kojm ćemo skinuti blokadu sa računa kluba, rekao je Perović.

(Tekst: Aleksandar Ilić, Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.