Radnički zove publiku na meč sa Pazarom: Skuplja se novac za spomenik preminulom navijaču

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički zove publiku na meč sa Pazarom: Skuplja se novac za spomenik preminulom navijaču

Fudbalski klub Radnički 1923 iz Kragujevca posvetiće narednu prvenstvenu utakmicu, u subotu od 13 časova protiv Novog Pazara, preminulom navijaču Dušanu Todoroviću.

Ovaj mladi Kragujevčani je od posledica srčanog udara na meču Javor - Radničkim 1923 preminuo sat vremena kasnije, kada su svi lekarski napori da mu se spase život ostali bez uspeha.

Kako je predsednik Radničkog Milenko Marjanović izjavio za Blicsport.rs, sav prihod od ulaznica za meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Pazarcima biće iskorišćen za gradnju spomenika na grobu preminulog Dušana Todorovića.

Kragujevački klub stoga poziva sve sugrađane i pristalice Radničkog da u subotu dođu na stadion i kupovinom ulaznice, koje će koštati 100 dinara (za ulaz na južnu tribinu), 200 ("istok") i 300 dinara ("zapad") pomognu ovu akciju.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički zove publiku na meč sa Pazarom: Skuplja se novac za spomenik preminulom navijaču

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Fudbalski klub Radnički 1923 iz Kragujevca posvetiće narednu prvenstvenu utakmicu, u subotu od 13 časova protiv Novog Pazara, preminulom navijaču Dušanu Todoroviću.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.