Radnički želi osvetu protiv Vojvodine

Izvor: Studnel.com, 16.Apr.2016, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički želi osvetu protiv Vojvodine

Na novoj tabeli Superlige, nakon podele bodova, Radnički i Vojvodina imaju po 23 boda i zauzimaju šestu, odnosno petu poziciju. Razlika između drugoplasiranog i šestoplasiranog je četiri boda.
Vođa Radničkog Milan Rastavac želi bodove protiv Vojvodine. Želimo da popravimo utisak u odnosu na prošlu utakmicu sa Novosađanima. Vojvodina je pokazala da voli čvrst i tvrd fudbal. Trudićemo se da to predupredimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << i da ih ugrozimo na način koji njima ne odgovara. Igrači koji budu dobili priliku uradiće sve da dođemo ponovo u situaciju da osvojimo bodove u Novom Sadu, istakao je trener Nišlija.
Vezista niškog kluba Marko Tomić rekao je da će ekipa dati sve od sebe i na ovoj utakmici. Očekuje nas teška utakmica i kvalitetan protivnik, ali od samog početka utakmice daćemo svoj maksimum da bismo osvojili bodove koji će nam mnogo značiti u plej-ofu, smatra mladi fudbaler Radničkog.
Ovu utakmicu propustiće povređeni Bogdanović i Živković, kao i Đuričković, koji je suspendovan. Prenos meča biće na RTV 1.

radnicki nisvojvodinaplejofsuperliga

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.