Radnički kreće pripreme za prolećni deo sezone sa novim-starim trenerom

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jan.2024, 14:32

Radnički kreće pripreme za prolećni deo sezone sa novim-starim trenerom

Trener Nikola Trajković, koji je vodio Radnički na prvih 14 mečeva u Superligi ove sezone, vraća se u Fudbalski klub iz Niša. U ponedeljak, 8. januara prva ekipa počinje pripreme za prolećni deo sezone, a pre prozivke biće promovisan novi-stari šef stručnig štaba, kažu u klubu.

Kao letos - prozivku vrši Nikola Trajković; foto: Jelena Mišić Ono što je bilo najavljeno sredinom decembra, sada je zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << potvrđeno iz Radničkog - Nikola Trajković se posle pauze od pet mečeva u elitnom rangu vraća na klupu ekipe sa "Čaira".

Krajem prošle godine Radnički je dobio novog sportskog direktora Bratislava Ristića, a ubrzo su stigla i nova imena u klub - reprezentativac Kameruna Kolins Fai i napadač iz Bosne i Hercegovine Semir Smajlagić.

Iz kluba su, dosad, otišli kapiten Aleksandar Pejović, Lazar Pavlović, Nikola Vlajković, Miljan Škrbić, kao i svi igrači iz Afrike osim Bazila Jamkama.

Radnički je ovu kalendarsku godinu završio na pretposlednjoj poziciji sa 17 bodova. Nastavak šampionata je 10. februara 2024. godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.