Radnički gostuje u Subotici

Izvor: NTV.rs, 21.Nov.2013, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički gostuje u Subotici

Posle dvonedeljne pauze, zbog nastupa naše reprezentacije, u subotu i nedelju nastavlja se fudbalski šampionat Srbije. U okviru 13. kola Jelen super lige niški Radnički u subotu (13 časova) gostovaće u Subotici.
- Spartak igra kao preporođen sa novim trenerom Dragim Kanatlarovskim. Biće ovo za nas izuzetno teško gostovanje. Međutim, mi ćemo i u subotnju utakmicu ući sa željom da se nadigravamo i borimo za sva tri boda, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << koja bi nas definitivno učvrstila u vrhu tabele - rekao je na konferenciji za novinare trener Dragoljub Bekvalac.
Radnički neće moći da računa na Bratislava Pejčića i Ivicu Jovanovića koji su povređeni. Svi ostali su zdravi i željni novog dokazivanja.
Na terenu će se dva tima nadmetati za bodove, a na tribinama će ih zajedno bodriti ”marinci” i ”meraklije”, dve pobratimljene navijačke grupe. Tako je bilo i na Čairu, kada su zajedno sa južne tribine pružili primer kako treba da se voli svoj tim, ali i poštuje rival.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Većina niških klubova gostuje

Izvor: NTV.rs, 22.Nov.2013, 12:34

Ovog vikenda većina niških klubova igraće na strani. Do kraja jesenje polusezone u Jelen Super ligi ostala su još dva kola, a u prvom fudbaleri Radničkog su gosti Spartaka. U taboru kluba sa Čaira očekuju težak meč, ali veruju da mogu do treće uzastopne pobede. Utakmica u Subotici na programu...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.