Radnički gostuje Borcu

Izvor: NiskeVesti.rs, 10.Avg.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički gostuje Borcu

U 4. kolu fudbalske Superlige Srbije Radnički gostuje ekipi Borca u Čačku. Nišlije za sada imaju 6 bodova, a Čačani su izgubili sve tri utakmice bez postignutog gola.

U poslednjoj utakmici koju su igrala ova dva tima Borac je bio bolji od Radničkog za čak 4 gola, ali se od te utakmice u plej-ofu promenilo dosta toga te se večeras može očekivati pobeda Nišlija.
Maksimalno oprezno, angažovano i pametno treba da igraju niški fudbaleri kaže trener Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << Milana Rastavca, jer je njegove izabranike Borac pobedio u sva tri međusobna duela u prošloj sezoni.
"Naš rival u najavi ima neke probleme, ali siguran sam da će imati i veliki motiv protiv nas. U Čačku još ima veoma kvalitetnih igrača. Vujaklija je špic koji je u prošloj sezoni dao mnogo golova, Maslać je veoma pouzdan u odbrani, Balabanović u vezi… Dakle, neka deviza pred utakmicu u Čačku mogla bi da bude: maksimalno oprezno, angažovano i pametno", rekao je trener Radničkog Rastavac.
Utakmica u Čačku zakazana je za večeras u 20 sati.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.