Radnički dobija generalnog sponzora i menja ime?

Izvor: NiskeVesti.rs, 03.Apr.2016, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički dobija generalnog sponzora i menja ime?

Fudbalski klub Radnički mogao bi uskoro da dobije generalnog sponzora najavljuje predsednik kluba Radan Ilić. Ukoliko do dogovora dođe, Radnički će nositi i novo ime.

Ako se sve kockice poklope i najave predsednika kluba se ostvare, Radnički će svom imenu dodati ime generalnog sponzora, Huawei. Mesto slavnih istorijskih okršaja, stadion Čair, u tom slučaju nosio bi ime Huawei arena.
Spremni smo da napravimo inicijalni kontakt, dato je punomoćje Darku Mariću, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << čoveku koji je bio najzaslužniji za turneju Radničkog po Kini, da u ime našeg kluba pregovara sa poznatom kineskom kompanijom. Ukoliko dođe do dogovora dve strane, Čair će promeniti ime u Huawei arena, a ime kluba biće Radnički Huawei, kaže Ilić
Ukoliko spadate u mali broj onih koji nisu čuli za Huawei, reč je o kineskom gigantu u oblasti informacionih tehnologija i telekomunikacija. Ova kompanija prisutna je u preko 140 zemalja sveta, takođe opslužuje 45 od 50 vodećih telekomunikacionih operatera. Huawei se takođe bavi proizvodnjom najnovijom generacijom pametnih mobilnih uređaja i prenosnih računara. Huawei je između ostalog sponzor španske primere, PSŽ-a, Atletika, Borusije i mnogih drugih.
 

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički dobija generalnog sponzora, Čair menja ime?

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2016

Kineski gigant u oblasti telekomunikacija i informacionih tehnologija Huawei mogao bi da postane generalni sponzor fudbalskog kluba Radnički, piše sajt Real sa Nišave...Ako do dogovora dođe, niški tim će u svom imenu dodati naziv kineske korporacije pa bi novi naziv bio - Radnički Huawei, a stadion...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.