Izvor: RTS, 05.Avg.2020, 17:11

Radnički: Nećemo da budemo uvučeni u "rat saopštenjima"

Fudbalski klub Radnički ne želi da bude uvučen u ratove saopštenjima Crvene zvezde i Partizana koji su počeli već od prvog kola nove sezone, poručili su iz niškog superligaša.
"Već danima traje hajka i plasiranje poluistina o našem klubu na jednom portalu. Do danas se nismo oglašavali zbog ovih pokušaja manipulacija, ali imajući u vidu da se već danima ne prestaje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa napadima na Radnički odlučili smo da se ovaj put oglasimo."

"To pokazuje da većina njih i dalje ne mogu da nam oproste to sto smo bili vicešampioni države. Mada, u toj svojoj ostrašćenosti nisu se potrudili ni da navedu tačnu sezonu kada smo postali vicešampioni", navodi se u saopštenju na Fejsbuk stranici Radničkog.
Nišlije su "na udaru" nakon izjave trenera Radoslava Bataka posle startne pobede protiv Metalca kako će u Beogradu "rotirati tim i izmeniti pet ili šest igrača" da bi se izbegao rizik od povreda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.