Rađa se nova Kantrida - VELELEPNA! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rađa se nova ''Kantrida'' - VELELEPNA! (foto)

Hrvatska Rijeka će za par godina moći da se pohvali prelepim stadionom, jednim od najmodernijih u Evropi!

Kako je danas preneo zagrebački ''Index'', radovi na izgradnji novog stadiona Rijeke trebalo bi uskoro da počnu, s obzirom da je sve spremno za početak ovog velikog i veoma značajnog posla, kako za Rijeku, tako i za hrvatski fudbal u celini.

Na ovom velikom projektu radi i čuveni italijanski arhitekta Đino Zavanela, koji je bio angažovan i na projektovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novog stadiona Juventusa.

Stadion Rijeke imaće 14.000 sedećih mesta, naravno pokrivenih, a od pratećih objekata, navijači će moći da uživaju i uz Fan-šop, brojne  ugostiteljske sadržaje, biće izgrađen i hotel sa četiri zvezdice, kao i poliklinika i drugi medicinski sadržaji, trgovački centar.

Foto: stadionkantrida.hr

Prema planu, izgradnja novog kompleksa stadiona Kantrida trebalo bi da bude završena do kraja 2017. godine.

I zaista, projekat izgleda impresivno, a još slika nove Kantride možete da vidite OVDE.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.