Radikalna promena - Štutgart završio sa Pumom, evo ko će oblačiti Švabe

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikalna promena - Štutgart završio sa "Pumom", evo ko će oblačiti "Švabe"

Vest da će Štutgart i "Puma" završiti saradnju posle više od 15 godina sama po sebi izaziva veliku pažnju. Šta tek reći o novom izboru "Švaba".

Fudbalski klub Štutgart okreće novi list posle 17 godina i od 2019. započinje saradnju sa novim tehničkim sponzorom koji će za "Švabe" proizvoditi sportsku opremu.

Nemački "Bild" prenosu ekskluzivnu informaciju da će po isteku aktuelnog ugovora koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Štutgart ima sa "Pumom", novi tehnički sponzor ovog bundesligaša biti nemačka kompanija "Jako".

Radi se o brendu koji nije u rangu sa najvećim proizvođačima sportske opreme kao što su "Nike", "adidas" ili "Puma", ali je dovoljno reći da će od naredne sezone čak tri kluba u Bundesligi nositi dresove ove kompanije.

"Jako" već oblači fudbalere Bajer Leverkuzena i Hanovera, a opremu ovog proizvođača sportske opreme nose i srpski klubovi među kojima su Javor Matis, Radnički 1923 iz Kragujevca i Sloboda iz Užica.

Štutgart je od 2002. godine sarađivao sa "Pumom", a pre četiri godine potpisan je novi ugovor koji ističe na kraju 2018. godine.

Bundesligaš iz prestonice Baden-Vurtemberga završio je sezonu na sedmom mestu na tabeli sa samo četiri boda manje od ekipa koje su izborile direktan plasman u Ligu šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.