Rad: Tačno je, odlbili smo da damo izjavu za SK

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad: Tačno je, odlbili smo da damo izjavu za SK

Fudbalski klub Rad oglasio se saopštenjem nakon teksta na sajtu Sport kluba i N1 o ne tako lepom iskustvu novainara i kamermana na stadionu na Banjici.

Procenjujući uređivačku politiku Sport kluba i njegovog sajta, FK Rad očigledno se opredelio za saradnju sa samo jednim domaćim TV kanlom. Saopštenje koje je potpisao direktor kluba, Uroš Tošić prenosimo u celosti.

“Na programu N1 objavljena je netačna informacija da je direktor FK Rad Uroš Tošić >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << novinarima i snimateljima Sport Kluba zabranio da uzmu izjavu od pomoćnog trenera Slađana Nikolića.

Iako nam je poznato da se Sport klub ne bavi domaćim sportom, pozitivno smo odgovorili na njihov zahtev da uzmu intervju od našeg trenera.

U zakazano vreme na stadionu Rada pojavila se ekipa ovog inostranog kanala, koji program reemituje u Srbiji, ali njihov uslov za snimanje razgovora sa trenerom Nikolićem bio je da se simanje ne obavi ispred panoa za konferencije, gde se obično obavljaju snimanja i gde se pored ostalih sponzora nalazi logo SOS kanala.

Tačno je da je direktor kluba gospodin Uroš Tošić odbio zahtev snimatelja Sport kluba sa obrazloženjem da Rad nije zainteresovan za snimanje razgovora ako je uslov da se snimanje ne vrši ispred panoa gde se nalazi i logo SOS kanala sa kojim Rad ima dugogodišnju saradnju i koji je u prethodne dve decenije bio najveći promotor srpskog fudbala.

Ovim putem želimo da napomenemo da FK Rad ima odličnu saradnju sa medijima, kako štampanim tako i elektronskim i da smo uvek sa velikim zadovoljstvom izlazili u susret svim idejama i emisijama koje promovišu srpski fudbal, imajući u vidu činjenicu da većina medija daje primat inostranim takmičenjima i klubovima u odnosu na srpske.“

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Rad: Tačno je, odbili smo zahtev snimatelja SK

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2016

Fudbalski klub Rad oglasio se saopštenjem nakon teksta na sajtu Sport kluba i N1 o ne tako lepom iskustvu novinara i kamermana na stadionu na Banjici...Procenjujući uređivačku politiku Sport kluba i njegovog sajta, FK Rad očigledno se opredelio za saradnju sa samo jednim domaćim TV kanalom. Saopštenje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.