RTS najgledaniji i u oktobru

Izvor: RTS, 01.Nov.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS najgledaniji i u oktobru

Javni medijski servis Srbije i u oktobru je imao najgledaniji i najraznovrsniji televizijski program, pokazuje istraživanje Nielsen Audience Measurement.
Najgledanija emisija na svim televizijama u oktobru je prenos fudbalske utakmice Albanija – Srbija, emitovane na Prvom programu RTS-a, 8. oktobra 2015. Rejting emisije bio je 23,9, a udeo u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gledanosti 52,1 odsto.

Druga na rang-listi najgledanijih emisija je domaća serija "Komšije", a među deset najgledanijih u prošlom mesecu našla se i prva epizoda domaće serije "Čizmaši". 
U prvih deset meseci ove godine Prvi program naše televizije je 243 dana bio najgledaniji televizijski program u Srbiji, Televizija Pink 57 dana, a Hepi televizija četiri dana.
Prošlog meseca Prvi program RTS-a bio je najgledaniji 25 dana, a TV Pink šest dana.
Prvi program RTS-a je u oktobru ostvario rejting od 3,9 odsto. Na drugoj poziciji je Pink, na trećoj Hepi. Slede TV Prva, B92 i Drugi program RTS-a.
Od deset najgledanijih emisija u oktobru, čak devet je emitovano na Prvom programu RTS-a. Na rang-listi 50 najgledanijih emisija u oktobru, 29 su naše.
Pored prenosa sportskih takmičenja, najgledanije su i emisije drugih žanrova: Informativne – Dnevnik u 19.30 i 23 sata, Beogradska hronika, Jutarnji dnevnik, Oko, Oko magazin i Šta radite, bre. Veliku gledanost ima i naša Slagalica, zatim domaće serije kao što su "Komšije", "Čizmaši", "Vruć vetar", "Bela lađa", i dokumentarne emisije – Sasvim prirodno i Kvadratura kruga, kao i filmovi.
Medijski javni servis Srbije nastavlja da emituje sadržajno najraznovrsniji program namenjen svim građanima Srbije. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.